Frequently Asked Questions: Installation and downloads
M-Files -palvelimen huoltopäivityksen suorittaminen
Posted by Timo Lahti (M-Files) on 21 December 2012 03:16 PM

Aihe:

Tämä on lyhyt ohje yleisestä rutiinista, jolla huoltopäivitys asennetaan palvelinkoneelle.

M-Filesin asiakastuki julkaisee tarvittaessa huoltopäivityksiä erilaisten ongelmien korjaamiseen M-Files -tuotteessa. Päivitys sujuu turvallisesti allaolevien askeleiden mukaan.

Valmistautuminen huoltokatkoon

1. Ilmoittakaa huoltokatkosta käyttäjille ja pyytäkää palauttamaan kaikki dokumentit muokkauksesta annettuun ajankohtaan mennessä
  2. Varmuuskopioikaa dokumenttivarastot (täysi varmuuskopio) sekä Master -tietokanta.
  3. Kopioikaa notifikaatiopohjat toiseen sijaintiin (C:\Program Files\M-Files\VERSIONUMERO\Server\Notifications_template.txt ja Notifications_template_AssignedToMeReminder.txt) Tämä on tehtävä, jos ilmoituspohjiin on tehty muutoksia. Muuten tämän voi ohittaa

Päivitys:

1. Suorittakaa asennusohjelma, valitkaa "Yksinkertainen päivitys" kun asennustapaa kysytään asennusohjelmassa
  2. Palauttakaa mahdollisesti valmistautumisrutiinin kohdassa 3) siirretyt tiedostot paikalleen
  3. Käynnistäkää palvelinkone uudelleen
  4. Testaus ja käyttöönotto

Jos päivityksestä herää kysymyksiä, olkaa yhteydessä M-Filesin asiakastukeen: http://support.m-files.com

(4 vote(s))