INFO: M-Color 9.8:n lataaminen ja asentaminen
Posted by Juha Hautamäki on 27 May 2014 09:55 AM

Latauslinkit

Voit ladata M-Color 9.8:n seuraavista linkeistä:

Suomi: M-Color 9.8.549.0 (suomi)
Englanti: M-Color 9.8.549.0 (englanti)
Saksa: M-Color 9.8.549.0 (saksa)
Espanja: M-Color 9.8.549.0 (espanja)

M-Color 9.8 toimii AutoCAD 2016-2007:n ja AutoCAD LT 2016-2007:n kanssa Windows 8.1-, Windows 8-, Windows 7-, Windows Vista- ja Windows XP -käyttöjärjestelmissä.

Aiempaa M-Color-versiota ei tarvitse poistaa ennen M-Color 9.8:n asentamista.

Verkkolisenssin päivittäminen

Jos sinulla on verkkolisenssi, sinun tulee ensin päivittää lisenssipalvelin. Tarkemmat ohjeet tästä löytyvät seuraavasta artikkelista (ohjeet englanniksi):

Lisenssin aktivointi

Yleensä M-Color 9.8 -lisenssin aktivointi onnistuu Internetin kautta heti asennuksen jälkeen. Jos lisenssin aktivointi Internetin kautta ei kuitenkaan onnistu, lähetä lisenssikoodipyyntökaavake meille osoitteeseen m-color@m-color.com.

Vanhojen versioiden lataaminen

Latauslinkit vanhoihin M-Color-versioihin löytyvät seuraavasta artikkelista:

INFO: Downloading Old Versions of M-Color

(6 vote(s))