Frequently Asked Questions: M-Color
INFO: M-Color 9.9:n lataaminen ja asentaminen
Posted by Juha Hautamäki on 29 June 2016 02:44 PM

Latauslinkit

Voit ladata M-Color 9.9:n seuraavista linkeistä:

Suomi: M-Color 9.9.571.0 (suomi)
Englanti: M-Color 9.9.571.0 (englanti)
Saksa: M-Color 9.9.571.0 (saksa)
Espanja: M-Color 9.9.571.0 (espanja)

M-Color 9.9 toimii AutoCAD 2019-2015:n ja AutoCAD LT 2018-2015:n kanssa Windows 10-, Windows 8.1-, Windows 8- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmissä. AutoCAD LT on tuettu versioon 2018.0 asti. Uudempia AutoCAD LT versioita ei enää tueta.

Aiempaa M-Color-versiota ei tarvitse poistaa ennen M-Color 9.9:n asentamista.

Verkkolisenssin päivittäminen

Jos sinulla on verkkolisenssi, sinun tulee ensin päivittää lisenssipalvelin. Tarkemmat ohjeet tästä löytyvät seuraavasta artikkelista (ohjeet englanniksi):

Lisenssin aktivointi

Yleensä M-Color 9.9 -lisenssin aktivointi onnistuu Internetin kautta heti asennuksen jälkeen. Jos lisenssin aktivointi Internetin kautta ei kuitenkaan onnistu, lähetä lisenssikoodipyyntökaavake meille osoitteeseen m-color@m-color.com.

Vanhojen versioiden lataaminen

Latauslinkit vanhoihin M-Color-versioihin löytyvät seuraavasta artikkelista:

INFO: Downloading Old Versions of M-Color

(1 vote(s))