News Categories
RSS Feed
News
Mar
9
M-Color tuki AutoCAD 2018 LT:lle loppuu versioon 2018.0
Posted by Kimmo Pyhältö on 09 March 2018 10:05 AM

M-Color on ennen ollut yhteensopiva molempien, täyden AutoCADin ja AutoCAD LT:n kanssa. Yhteensopivuus AutoCAD LT:n kanssa riippuu kolmannen osapuolen teknologiasta, jota ei valitettavasti ole saatavilla mihinkään uudempaan AutoCAD 2018 LT -versioon kuin 2018.0. Tämän vuoksi emme pysty tarjoamaan yhteensopivuutta AutoCAD LT:n kanssa versiota 2018.0 pidemmälle.

Tuki täydelle AutoCAD:lle jatkuu myös version 2018.0 jälkeen.

Mikäli sinulla on kysyttävää asiaan liittyen, voit ottaa yhteyttä osoitteessa support.m-files.com. Pahoittelemme asian aiheuttamaa haittaa.

Saatte m-Colorin toimimaan poistamalla AutoCAD LT 2018.0 uudemmat päivitykset kuten 2018.1 ja 2018.2 seuraavilla ohjeilla:

1. Search "Programs" and select Add or remove programs

2. On the right side, under Related settings select Programs and Features

3. On the left side select View installed updates

4. Right click from "Autodesk AutoCAD 2018.1" and click Uninstall

5. After uninstalling the update, restart AutoCAD